5 typer av män på internet som behöver avskäras

Internet dating följer vanligtvis samma scenario. Ni tittade på varandras bilder, bestämde: ”Han / hon är ingenting”, hälsade, och sedan pratar du om dig själv, han – om sig själv. Ingen med rätt sinne kommer att tala illa om sig själva. Och bakom alla dessa ”Jag är bra, rik, jag vill ha en familj, jag har bara inte haft tur hittills” är det ganska svårt att se sanningen. Här är 5 typer av män som bor på nätet att hålla sig borta från.

Normal kille

Han skriver om sig själv: ”Jag är en vanlig kille. Av misstag hamnade på den här webbplatsen. Jag tror inte att du kan hitta någon normal här, men ändå skriver jag till dig. Jag skulle vilja hitta en riktig person, ett normalt förhållande. Det verkar för mig att du är just det – riktigt ”.

Faktiskt: ”Jag är medelmåttig, jag har inget att berätta om mig själv och inget att sticka ut från den grå massan. Jag är inte en stilig man eller miljonär, jag har inte uppnått något anmärkningsvärt i mitt liv sedan jag lämnade skolan med bara tre A (min mamma berömde mig). Om du inte svarar mig är du samma själviska skitstövel, som alla andra. Du har ännu inte bevisat för mig att du inte är som alla andra. Om du inte gillar mig, har du ingen smak, ögon och i allmänhet är du en dåre. Jag är din sista chans eftersom jag är den enda förnuftiga på hela internet. Uppskatta mig ”.

Uppmärksam dummy

Han skriver om sig själv: ”Jag läste din profil och fann att vi har mycket gemensamt. Du gillar också resor, solen och Malevich. Jag läste också att du nu lär dig spela gitarr, min bror spelar gitarr. Jag ser också att du har fotografier i Rom, jag var också i Rom. Din profil säger också att du läser Marquez nu, jag läser också Marquez ”.

Faktiskt: ”Jag har absolut inget att berätta om mig själv, för jag är en sorglig schmuck. Därför läser jag noga ditt frågeformulär för att hämta lite information därifrån som kan användas för att föra en dialog. När allt kommer omkring har jag absolut inga diskussionsämnen i mitt huvud, för inget händer i mitt liv ”.

Tillhandahållit / tjänar bra pengar

Han skriver om sig själv: ”Jag är 39, jag har uppnått allt i mitt liv, och allt som återstår är att hitta kärlek. Jag har en Porsche, jag äter bara frukost på Pushkin, lunch på Mario och middag på Bolshoi. Du är inte som alla andra, så jag skrev till dig. Maldiverna och Seychellerna väntar på oss. Jag är inte längre ung, men jag har sett livet, jag vet vad jag vill och vad jag förtjänar ”.

Faktiskt: ”Jag skickade ett meddelande till alla tjejer mellan 18 och 25 i hopp om att åtminstone någon skulle ta mitt bete. När allt kommer omkring är jag över 45 år och jag måste ha tid att tända upp det innan jag blir helt skallig. Jag har redan varit gift två gånger och betalar månadsvis barnbidrag. Allt som är kvar för mig efter skilsmässan är en stuga med ett rum med lågt tak i utkanten av staden. Jag kommer att kalla det mitt ”Moskva tillfälliga ungdomsflykt”, men när jag ser sanningen i ögonen har jag inget annat och är inte förutsedd. Jag googlade den här listan över restauranger för ”den dyraste restaurangen i Moskva”. Jag förväntar mig att betala ut lånet till Porsche till 2020 ”.

Okänt geni

Han skriver om sig själv: ”Jag är en subtil känsla. Jag drömmer om att läsa dikter skrivna av mig vid solnedgången för min älskade tjej (måla hennes porträtt, sjunga sånger tillägnad henne). Jag älskar romantiska resor till naturen och att vara med den. Jag vill hitta min mus, min prinsessa, meningen med mitt liv, mitt andrajag, så att vi går samman i en enda ström av energi och medvetande, som yin och yang. Jag är ett geni, men ingen förstår detta, för genier förblir alltid okända under sin livstid. Håller du med om att bli min gala? ”

Faktiskt: ”Jag behöver en mamma. Jag är lika fattig som en kyrklig mus, men när jag dör kommer du att förstå allt. Ingen vill läsa mina dikter förutom min mamma. Jag läser filosofiska avhandlingar, tittar på konsthusfilmer och går på samtida konstutställningar. Allt detta är fruktansvärt tråkigt, och jag förstår ingenting om det, men det här är min enda chans att skilja sig från den grå massan. Om du inte svarar mig går jag och hänger mig eller skriver en annan lysande opus om ödets orättvisa ”.

Mycket andlig typ

Han skriver om sig själv: ”Jag har noggrant läst din profil flera gånger. Och jag blev mycket förvånad över närvaron på platsen för en person med en så djup förståelse för världen och sig själv. Chansen är att du är Neptun i Vågen, det är därför du passar mig på det här sättet. Det verkar för mig att allt i livet inte är lätt, och våra livslinjer korsas på den här webbplatsen av en anledning, och sedan borde de gå parallellt. Vi skapas helt enkelt för att tömma våra energiflöden i extas ”.

Faktiskt: ”Som en person med höga andliga värden bryr jag mig inte om materiella värden. Låt detta vara din uppgift. För nu sitter jag och mediterar. Glöm inte att laga middag och bjud in din flickvän till vår trekant, för du sa att du tänker brett. När du inte har några pengar och energi kvar kommer jag att gå min egen väg, för det finns tid att kasta sten (eller samla in). Ohm! ”