För att inte vara den sista: 5 tips för att dejta

Här är fem tips som hjälper dig att ta reda på om det här är din prins eller om du omedelbart ska sluta kommunicera för att inte stöta på problem i framtiden..

Har du någonsin haft det så att den första bekanta tycktes gå bra, mannen visade sig också inte vara den sista i betyg som ”bäst”, men ytterligare kommunikation går inte och din misslyckade prins börjar plötsligt bete sig som en fullständig otillräcklig. Vi presenterar de viktigaste ”klockorna” som säger att konversationen ska stoppas vid det första mötet och springa bort från den här mannen så snabbt och så långt som möjligt.

1. Håller inte med att träffas på obekväma okända platser

Situationen i livet är annorlunda, så du bör inte fresta ödet igen och rusa ut i poolen med huvudet. Dessutom känner du inte den här personen och kan inte föreställa dig hur han kommer att bete sig i den här eller den andra situationen. Därför är det bättre för det första mötet att välja en restaurang eller de platser där det finns många människor. Och om en man vägrar att dyka upp med dig på offentliga platser och antyder att det är bättre att organisera ett möte tete-a-tete, bör du bli varnad.

2. Nöj dig inte med ett förhållande bara på grund av rädslan för ensamhet

I det här fallet kan du inte på ett adekvat sätt bedöma din partners handlingar och redogöra för dina handlingar. Med andra ord bör du inte rusa mot den första personen du möter på grund av förtvivlan, det kommer inte att leda till något bra..

3. Börja inte träffa direkt efter att ha slutat

Om du bara upplevde ett uppbrott igår, bör du inte i dag söka tröst i en annan gentleman. Även om vi inte argumenterar är frestelsen stor, och många tjejer på detta sätt försöker höja sin självkänsla och säger att ”nu kommer ex att förstå vem han har förlorat.” Psykologer försäkrar att det är omöjligt att återhämta sig så snabbt från den känslomässiga oro som skiljer sig och att titta på saker objektivt. Därför är det bättre att inte omedelbart försöka fylla det resulterande tomrummet, men ta lite tid för dig själv. Tills du känner dig avslappnad och redo för en ny romantik.

4. Se hur mycket tid en ny bekant är redo att ägna åt dig

Om en man väljer vaga svar för ofta, hänvisar till busyness eller andra viktiga punkter, medan han ofta går tillräckligt långt för att svara på ett samtal, kan din pojkvän vara gift, men han har ännu inte hjärtat att berätta om det. Eller önskningar. Vilket är i allmänhet samma sak i denna situation. Psykologer försäkrar att fullständigt förtroende är nödvändigt för utvecklingen av ett förhållande, men om en man beter sig misstänkt i början, vad händer härnäst?

5. Skynda inte på saker

Relationer bör inte tillåtas utvecklas för snabbt. Allt ska utvecklas gradvis så att du får tid att lära känna varandra bättre. Vanligtvis pratar folk gärna om sig själva och försöker få tillräckligt med information från dig också. Men om en person gömmer till och med de till synes mest ofarliga fakta om sig själv och försöker hålla tyst mer än att tala, så är det något som är fel här. Tänk om du verkligen behöver honom.