Personlig erfarenhet: finns det sex efter 20 års äktenskap

I ungdomen verkar det alltid som om livet slutar vid 30, och efter 20 års äktenskap finns det ingen kärlek eller sex. Vi bestämde oss för att intervjua kvinnor som är gifta i 15 år eller mer och ta reda på om deras värsta förutsägelser går i uppfyllelse. Det visade sig att det finns sex, och ännu bättre än vid 20. Det är sant att alla tjejer då och då, och en del, alltid tillgriper sina hemliga förföringsmedel, när passionens eld plötsligt dör. Så vad säger …

Tatiana, 25 års familjeliv:

”Jag har i hemlighet skapat en uppsättning regler i sexuellt familjeliv. Först förneka aldrig din mans sex. ”Aldrig” betyder aldrig (med undantag av sjukdom eller menstruation, även om sex under menstruationen är en fråga om dina avtal med en man). För en man är sex som att dricka ett glas vatten: Jag vill, jag dör bara av törst. Han kommer naturligtvis inte att dö utan sex, men det kommer inte att ge dig poäng. Och så – min fru vägrar mig aldrig, och hennes huvud gör inte ont, och på jobbet blir hon inte trött – bara en problemfri sexmaskin.

För det andra: Jag lämnar barnen hos mina mormor och mostrar och går med min man på kortvariga resor, och på vägen så diskret minns jag några pikanta ögonblick i min sexuella ungdom: när höloften, garaget, hissen, toaletten – allt var en plats för supersex. Och om min man erbjuder att stänga av motorvägen, håller jag med. För det tredje, när du plötsligt befann dig i sängen framför honom, och han tvekade, gå alltid erotisk till sängs; från en klippning av en erotisk nattklänning eller pyjamas på något sätt av en slump bör bröstet och benet exponeras. En typ säger: ”Jag sover inte, jag väntar på dig”.

Snezhana, 20 års familjeliv:

”Jag ber alltid min man att hjälpa mig att klä mig när vi ska besöka. Och under den här hjälpen, oavsiktligt, på något sätt erotiskt vända sig och av misstag avslöja någon del av kroppen. Det slår alltid på min man, även när vi slogs om min eviga sena ankomst till en viktig utgång cialis oral jelly. Och oavsett hur svår min hårstyling, smink, jag vägrar aldrig i stunder av en sådan passion för min man: ja, låt oss vara sena, men min välmatade man tittar alltid på mig med passion, i sitt blick kan du alltid läsa nöjet med våra hemliga minnen.

Jag gillar också att skicka honom mina erotiska bilder i ett meddelande när jag ligger i badet eller klär mig: han sitter där på jobbet, ett viktigt möte och plötsligt ett nakenfoto av min fru. Oavsett hur trött han är efter jobbet på kvällen, efter mina ord ”hur är bilden?” Det finns alltid våldsamt och passionerat sex ”.

Vitalina, 20 års familjeliv:

”Genom åren ökar sexuell aktivitet bara, för jag vet allt som tänder min älskade och jag använder det alltid vid rätt tidpunkt. Vad mer är viktigt? Glöm inte sporten, för män älskar en elastisk kropp och utbildade muskler hjälper dig att ta rätt pose från hans fantasier. Jag försöker regelbundet uppdatera mina underkläder, köpa vackra, erotiska. Och efter att ha köpt frågar jag alltid om jag gillar det. Detta får min man att förstå att jag vill vara önskvärd för honom. När vi åker på affärsresor eller på semester, oavsett vart vi går, lägger jag högklackade skor i min resväska: erotiska spel på hotell vid vägkanten, åh, hur de tänder min man. Och en tjej i höga klackar är varje mans dröm. I allmänhet måste du höra din älskade, han säger som regel vad han vill. Lyssna och följ! ”

Elena, 17 års familjeliv:

”Min man och jag hade svalnat. Det varade en månad och det störde mig, då föreslog jag att vi skulle träffas efter jobbet i en sexbutik och välja något intressant. I en vecka hade vi skam över oss själva, men vi gick in och blev nu fans av dessa butiker. Så fort vi ser att vi är uttråkade i sängen går vi dit och köper något. Jag kan inte säga att vi använder någon form av leksaker hela tiden, så det beror på stämningen. ”.

Svetlana, 16 års familjeliv:

”Min mormor lärde mig en hemlighet: min man kommer hem från jobbet, du måste träffa honom vid dörren, men inte händerna på höfterna, utan hänga på hans hals så kärleksfullt, kyssa och gnugga bröstet mot bröstet. Mata, prata och sedan någonstans igen krama dig så ömt och rör vid bröstet igen, gnugga. För mig fungerar det felfritt, som en signal, och vi har sex inte två gånger i veckan utan varje dag ”.

Marina, 19 år av familjeliv:

”I lusten att koppla av efter jobbet blev vi nästan berusade” – det här handlar om mig och min man. Efter en lätt middag med ett glas vin, några uppriktiga samtal, är det vanligtvis varmt sex. Därför är mitt hemliga vapen alltid ett täckt bord och en vilja att höra alla hans problem. Vad har jag mer i min arsenal? Jag märkte en gång att actionfilmer eller detektiv alltid har en man. Nu när jag ser att vi sällan har passionerad sex föreslår jag att jag tittar på en ”väldigt cool film” och spelar upp en actionfilm. Jag gillar inte den här filmen så mycket, men det är inte därför jag satte mig för att titta på den. Jag gillar också att skriva erotiska textmeddelanden om hur jag saknade hans kropp, ”kanske vi försöker att posera från filmen …”.

Anastasia, 21 års familjeliv:

”Vanligtvis börjar kylan i sängen när barnen är äldre. När de är små, lägg dem i sängen – och du lämnas åt varandra. Ja, och du är fortfarande ung, du är inte för lat för att ha sex efter jobbet, laga mat och städa – hormoner spelar. Men när du blir äldre byggs trötthet ut efter en arbetsdag, och barn till skolbarn och elever kan inte så lätt köras in i en säng … Det är här kylningen börjar. Under denna period tvingar jag mig bara att ha sex trots allt – lust, trötthet, ilska och irritation. Man vill vanligtvis alltid ha sex, åt middag – jag vill. Och barnet, det är obehagligt … Men barn är vanligtvis så förflyttade av sin dator eller tecknade serier att de inte uppmärksammar dig, det verkar bara som om de hör allt. Min man och jag brukar bada och åka dit; tyvärr har vi inte mer utrymme i vår trerumslägenhet.

Och ibland håller vi med honom om barnen inte sover länge: ”Kom igen på natten.” Nej, vi sätter inget larm, bara den här frasen väcker vårt undermedvetna och det finns alltid stormigt nattsex.

Jag stöder också alla min mans önskningar – det finns inga förbud mot sex om det passar er två. Om jag inte kan korsa en linje säger jag inte kategoriskt ”nej”, istället, vanligtvis ”låt oss se, kanske senare”.