Vad en kvinna vill: varför vi inte kan prata om önskningar

Vår korrespondent stod inför en situation: även när en man är redo att uppfylla något infall, vet vi ofta inte själva vad vi vill ha viagra generisk.

En vän ringde mig häromdagen. ”Tja,” säger han, “händer detta tjejer? De senaste tre veckorna har jag arbetat sju dagar i veckan, och de nästa tre kommer att vara i samma läge, jag lyfter inte huvudet alls. Nu, den enda lediga dagen, ringde jag en bekant och erbjöd mig att gå någonstans. Och hon verkar vara överens, men där hon vill, vet hon inte: ”Tänk på något, du är en man!”

”Är du inte rädd för att hon kommer med sådana önskningar att du inte kommer att bli glad? Kanske vill hon inte skämma dig med sina kära vanor? ” – Jag frågar.

”Det är inte för ingenting jag jobbar så hårt, jag är redo att betala allt inom rimliga gränser, naturligtvis, middag på en dyr restaurang för säker. Och om hon kollade, skulle hon föreslå en film, ett demokratiskt café eller en promenad i parken för att titta närmare på det. Snarare vet hon bara inte själv vad hon vill, men hon gör redan anspråk på mig. Låt honom sitta hemma ”.

Jag tänkte på det. När mina pojkvänner ringde mig och bjöd in mig någonstans visste jag alltid vilken film jag ville titta på, vad min favoritkafé var, var gatan var vackert inredda i centrum, vilka intressanta utställningar som nu äger rum osv. Naturligtvis överensstämmer det alltid med den andra sida, men jag kan redogöra för mina intressen. Samtidigt känner jag personligen flera tjejer som gillar att stöna i andan: ja, han ringde, vi åkte dit, jag var uttråkad (ointressant, läskig, obekväm), wow, vad han gjorde, underhöll mig inte bra, jag kommer inte att gå längre. Jag frågar: var skulle du vilja? Svar: ja, jag vet inte, yuyuyuyu, till någon bra plats.

Det vill säga en man är åtminstone redo att komma, ta, betala, ta med, ge blommor i en utökad version, vara en utmärkt samtalspartner etc. Som svar får han prinsessan Nesmeyana, som som svar på försök att muntra upp henne också blåser läpparna. Jag förstår när en ung dams pojkvänner är som damm på pianot: torka av det – och sedan en ny. Men när det å ena sidan finns klagomål om tristess och å andra sidan bristen på en tydlig förståelse, vad skulle glädja dig och förväntningen att buffons kommer att hoppa framför dig; hantera dig själv och dina önskningar först.

Var växer benen ifrån? Från överflödet av val? Jag tror inte det. Det är de ”populära” tjejerna som i regel vet exakt hur de vill spendera sin tid, de har många idéer. Eller tvärtom, för att en person inte ens vet vad som är intressant för honom? Och varför? Själv arbetar hon tre jobb och har ingen tid att tänka? Sedan två i baren tills de släppte taget! Jag skojar, förstås. Eller kanske för att allt i barndomen bestämdes av föräldrarna? ”Håll käften! Inte upp till dig! Vad kan du förstå! Gör vad de säger! När du blir stor bestämmer du, men gör nu vad jag säger! ” – är det inte härifrån??

I allmänhet, tjejer, om du går vilse när de frågar dig: ”Var vill du?”, Och du är alltid missnöjd med resultatet, försök föreställa dig vad du verkligen skulle vilja, skriv ner alternativen och ha dem till hands. Män tycker verkligen om att ge oss nöje, och den bästa komplimangen är när följeslagaren är nöjd med den spenderade tiden..