Vi skickar det till TO

När du träffades var han så blank och vacker, som om han precis hade lämnat monteringsbandet: axeln är pålitlig, kroppen är utan bucklor och utbuktningar, i sängen börjar den med en halv varv. Men genom åren började den väloljade mekanismen fungera fel. Alix Giraud de L’En erbjuder att utföra komplex diagnostik och instrumentell kontroll av de maskulina egenskaperna hos din mustang.

För att rädda tusentals par liv bestämde vi oss för att införa en obligatorisk TOM (Male Technical Inspection) för alla manliga ägare. En man som inte har klarat MOT böter och betalar det i form av de dyraste underkläderna

Bevis på ägande

I trafikflödet bör din man tydligt ange att han tillhör en tredje part (det vill säga du) så att dåligt informerade personer inte tror att han är vilse och inte lämpar sig för dem själva. För detta ändamål måste följande tekniska parametrar kontrolleras:

Bär en vigselring Om mannen ännu inte har registrerats på registret är det önskvärt att ha en tillfällig skylt i form av ett hängsmycke eller hängsmycke som innehåller en entydig inskrift på baksidan (till exempel ”Till din älskade bagel från en söt bulle”).

Om en man vägrar att bära en vigselring eller ett annat smycke (klåda, stickande, hårt, ful, jag har allergier etc.), ett alternativ är tillåtet: en tatuering på vänster hand i form av ditt pensionsförsäkringskortsnummer (bara att ange namnet kan leda till förvirring).

Om din manliga modell hanteras dåligt, märka hans kläder med ditt namn och adress. Eller markera hans skjortor med ett läppstiftstryck.

Mekanisk inspektion

När det gäller en bil behöver mekanikern bara öppna huven. Inga kirurgiska färdigheter krävs med TOM.

Hjärtaktivitet. En mans puls mäts i vila, det vill säga inte mindre än fyra timmar efter slutet av en match för hans favoritlag, ett spel som helst eller en film med Keira Knightley. För att göra detta test, stå vänd mot mannen och säg tydligt orden ”Jag är gravid”, tryck sedan in fingrarna i hans halsven och räkna slag. Om en puls är över 150, kontakta läkare.

Matsmältningssystemet. En användbar man går till en viss plats varje morgon, där han tillbringar ungefär sju minuter i ensamhet. Annars kan det fungera felaktigt. Det rekommenderas att öppna påsen med torkade frukter så snart som möjligt.

Intelligenta funktioner. En man borde spendera lika många timmar på att läsa som framför TV: n. Lägg märke till vad han tillbringar sin fritid i två dagar (OBS: ”Sju dagar” och ”Sport Express” räknas inte som läsning) och balansera sedan sin kulturella kost (anslutning till digital-TV, där inställningarna ständigt går förlorade, är bra avsluta för att förkorta TV-tittandet).

Reproduktiv funktion. Vid extern undersökning är de manliga reproduktionsorganen vanligtvis ett par gonader med en korv som tornar sig över dem (jakt eller amatör, beroende på modifieringen). Hela mekanismen ska vara varm, men inte skållande, passa i handen och växa i storlek efter maximalt fyra minuters stimulering, från en plats.

Bromsstyrning

Nödvändigt för säkerheten för passagerarna i familjebesättningen, bromskontroll är nästan huvudenheten i mekanismen. Verifiering utförs i två plan.

Teknisk broms. Hur man inte kommer ihåg bromsarna i samband med samlag? Och för att påminna er om att det inte finns någon norm i denna fråga. För vissa maskulina kvinnor är tre minuter för långa, för andra räcker det inte med fyrtio minuter. Allt bestäms av paret.

Symbolisk broms. Markera rutorna bredvid de egenskaper som din mekanism uppfyller – de borde finnas minst två. Kan mannen som du har anförtrotts sluta i tid: dricka tequila på en fest / berätta om Comedy Club-skämt / ständigt bjuda in mamma till middag / berätta offentligt kryddiga händelser från dina vänners liv / säg ”din” son när ett barn tar med en dagbok med deuces om alla ämnen.