8 enkla regler som hjälper dig att bli superkvinna

Det visar sig att med hjälp av affärsteknologi kan du kompetent hantera din familj och bli en superkvinna för din älskade..

Vår expert kommer att berätta hur du kan bli den enda, den mest eftertraktade och älskade kvinnan för honom. Med andra ord, enligt råd från en psykolog kan du bli bäst för din man – en riktig superkvinna..

Dmitry Soroka

Psykolog, författare och personlig tillväxtcoach

Låt dig själv bli regissör för ditt ”Familj” -projekt

Inte en hushållerska, kock eller slav, utan en kompetent chef, på vars handlingar resultatet av hela projektet beror. Din avdelning har en man, barn, nära släktingar. Överför affärsteknologi till denna ”struktur”, och klimatet i familjen kommer att bli mycket bättre. Varför är inte regissören en man? Han gör bara ett äktenskapsförslag, och du bestämmer om det kommer att finnas en familj eller inte. Du är regissören, han är grundaren. Men frun är definitivt viktigare. Bara hon visar denna primat inte med huvudet utan med nacken.

Skapa familjeregler

Alla företag börjar med dokumentation och skrivna principer, värderingar etc. Introducera detta i familjen. Men inte för att straffa någon, utan för alla medlemmars säkerhet. Med vissa förutbestämda regler blir det lättare för dig att förhandla senare. Jag råder alla män, efter att ha föreslagit en hand och ett hjärta, att omedelbart berätta för kvinnan hur mycket pengar han kommer att ge henne för familjen per månad. Sådana detaljer frigör mycket tid för kärlek..

Dela upp territoriet

Till exempel frågor om näring, deras utseende, komfort i en lägenhet är kvinnors territorium, tillhandahålla ekonomi, uppfostra barn – män, gemensam rekreation – vanligt. Och alla är ansvariga för deras webbplats. En man kan ge råd om något område som klassificeras som kvinna, men inte ange. Och vice versa.

Om villkoren inte är uppfyllda, följs, som i affärer, sanktioner, som du också måste komma överens om i förväg. Om frun tio år efter bröllopet har blivit 50 kg mer, har mannen rätt att fråga: ”Älskling, vad händer? Låt oss diskutera”. Och detta territorium blir automatiskt vanligt. Vidare – frågan om avtal.

På samma sätt har du rätt att ställa frågor om mannen har upphört att fullgöra sina ekonomiska skyldigheter. Ett av de allvarligaste misstagen är att låta din man inte tjäna pengar, mata din familj själv, betala lån osv. Om situationen inte förändras efter din motivation och stöd från din make, ändra dina metoder. Visa till exempel din man ett tomt kylskåp och säg till din man att det inte finns någon middag. Kanske kommer han att gå, förolämpad och smälla dörren, men han får pengar. För närvarande, var noga med att berömma vilken försörjare han är och en riktig familjeman.

Lär dig att förhandla

I de flesta familjer idag beror många problem på tre saker:

Kvinnor pratar inte med män, de håller tyst om många problem.

Om de pratar vet de inte hur de byter till skrik, förolämpningar.

Om de vet hur man pratar, vet de inte hur man ska förhandla, försvara bara sin egen åsikt och ignorerar helt partnerens argument.

Förmågan att förhandla och kommunicera konstruktivt är huvudregeln i begreppet ”fru-regissör”. Det är viktigt för en kvinna att lära sig att fråga och vara säker på att lyssna och höra den andra personen. Män, till skillnad från det svagare könet, förstår respektens språk. Ge det till honom: börja respektera manligt territorium, hans arbete, hans värderingar, betona hans betydelse, och han når hem, där han får erkännande och tacksamhet. Varför skulle han behöva en annan när hans egen superkvinna väntar på honom. Varje representant för det starkare könet behöver höra om hans svalhet. Och ditt inflytande börjar redan vid tröskeln när du alltid hälsar ”grundaren” med ett leende. Detta är en kvinnas förmåga att hantera en familj..

Sluta kritisera, börja motivera

Mannen är mannen, inte barnet. Det finns ingen anledning att skälla ut honom, lära honom, straffa honom. Bygg relationer i alla situationer. Annars finns de nu bara för att ta reda på det. En klok hustru insisterar inte utan ger råd. Och när han ställer en fråga börjar han med orden: ”Kära, vad tror du, kanske prova det här …?” I en sådan konstruktion innehåller frågan redan det svar som hon behöver. Och då kommer han också att betona: ”Vilken fin kille du är, hur bra du kom på allt!” Tro mig, en mans energi kommer att växa hundra gånger efter det. Han kommer mer villigt att ta på sig funktionerna som familjens chef. Och var trogen, jämför inte din älskade med andra män, för genom detta uttrycker du tvivel om hans förmågor. Tänker en bra regissör, ​​som arbetar i ett företag, på en annan?

Planen

Det är du som måste komma ihåg födelsedagar och andra händelser i nära och kära, förbereda gåvor i förväg. Tro mig, min man kommer att uppskatta dessa ansträngningar. Du kan skapa en gemensam elektronisk kalender som är tillgänglig för alla familjemedlemmar och där det kommer att synas omedelbart vem som gör vad och vem som behöver göra vad. Kom ihåg att en man vanligtvis bara planerar sin arbetstid, och en regissörs fru planerar alla delar av hennes liv..

Glöm inte dig själv

Ditt huvudvapen är kvinnlighet. Kör inte själv, simma inte med överflödigt fett, ta dig inte till ett tillstånd av fysisk och mental förödelse. Delegera myndighet, om det behövs, introducera modern teknik i ditt liv. Vissa inköp (till exempel matvaror) kan göras i webbutiker med leverans. Betala för verktyg, köp biljetter – via betalningar online. Lita på hushållerskan att städa lägenheten 2-3 gånger i månaden. Frigör bara tid för dig själv och se till att anslå en timme eller två varje dag till din favoritaktivitet.

Ge inte upp

Om något inte gick för dig första gången (till exempel vägrar din man oförskämd att äta det du har förberett till frukost), försök igen. Och Le! Försök att moderera den stolthet som ofta hindrar att uppnå det önskade målet. Kom ihåg att i affärer vinner den som inte ger upp. Försök att göra allt för din familj med ett leende i två veckor och förvänta dig inte tacksamhet för det. Vakna på morgonen och säg: ”Hur älskar jag er alla!” Och så varje dag. Detta är regissörens ansvar – att alltid vara lycklig.