Hur man kan förhindra kvinnlig avund att förstöra relationer med män

Flickor med låg självkänsla kan förstöra din väg till lycka..

Svartsjuka gör människor arg och arg när de ser någons framgång och popularitet. Det är särskilt lätt för kvinnor att ge efter för hennes inflytande, som dag efter dag jämför sig med dem omkring dem och rullar tankar om sin egen ofullkomlighet i sina sinnen. Avundsjuka människor förgiftar livet inte bara för sig själva utan också för dem som ilska dem med sin skönhet, förtroende och framgång med män. Vår expert kommer att berätta hur du hanterar kvinnlig avund.

Julia Lanske

Världens dejtingscoach # 1, iDateAwards 2019

Certifierad matchmaker, kärlekscoach, innovativ expert på att bygga relationer med framgångsrika män, kompetent psykolog.

Vad tävlar kvinnor oftast om? Naturligtvis för mäns uppmärksamhet. Det är här vi måste leta efter kvinnors avund. Låt oss säga att det finns du, som de uppmärksammar, beröm och berömmer. Och det finns hon, som är helt osynlig för män. Känslornas natur är en inre smärta från det faktum att hon också vill bli omtyckt, men hon lyckas inte. Hon vet inte hur man kan upptäcka källan till kvinnlighet och positiv energi i sig själv, vilket kommer att locka män till henne. Och eftersom hon inte kan vara den bästa versionen av sig själv vill hon nivåera dig med sig själv så att du inte sticker ut från hennes bakgrund..

Det är osannolikt att den avundsjuka personen kommer att analysera varför du irriterar henne så mycket. Men hon kommer inte att vara snål med skvaller, direkta lögner och obehagliga resor. Och om du inte gör någonting kommer det att hindra dig att hitta din älskade man och bygga en stark relation med honom..

Hur man förhindrar någon annans händer från att förstöra din väg till lycka

Börja stödja kvinnor

Detta är ett taktiskt drag av motsägelse. Kvinnors energi har fantastisk kraft. Hon kan både kraftfullt stödja och ligga hårt på axelbladen. Vänd därför kraften i din charm mot kvinnor. Börja märka deras värdighet och gör uppriktiga smarta komplimanger: ”Du har ett underbart leende!”, ”Vilken cool handväska!”, ”Ja, du lyser bara idag, och den nya hårfärgen passar dig väldigt bra”, ”Du har gjort ett bra jobb med en svår uppgift, Jag kunde inte göra det. ” Denna metod fungerar särskilt bra för kvinnor med låg självkänsla, som oftast inkluderar avundsjuka kvinnor. Även om dina komplimanger till en början inte når målet, kommer de över tid att hjälpa den osäkra personen att vara uppmärksam på sina egna meriter och bli distraherad från dig..

Sätt på innerljuset

För att bygga starka, långvariga relationer måste du kunna dra till sig män, från vilka du väljer din enda. Det finns många icke-verbala tekniker för detta. Föreställ dig: du kommer in på kontoret med flygande gång, sätter dig graciöst på arbetsplatsen och visar diskret kroppens kurvor, och allt detta fungerar som en magnet på de omgivande männen. De visar dig tecken på uppmärksamhet, och du verkar sätta på den inre solen, börja le och utstråla positiv energi. Allt verkar stämma: män är inspirerade och fascinerade av dig. Men de förstår tydligt att du verkligen ville locka uppmärksamhet! Och eftersom du fick det kan du betraktas som erövrad och byta till ett annat mål. Ditt värde bleknar i mäns ögon, medan du i bakgrunden ser dina kvinnliga kollegers missnöje..

Låt oss därför göra det motsatta: du kommer till laget och ”tänder solen” för … kvinnor! Du fortsätter att göra allt på samma sätt som tidigare: det är lätt att fladdra runt på kontoret, betona din feminina figur, utstråla värme och glädje. Men män ser att du inte gör det bara för att få uppmärksamhet. Du sänder positiv energi mot kvinnor och de ger dig tillbaka..

För män är detta en signal om att du är en eftertraktad trofé, som de helt enkelt måste vinna.!

Så du får ett dubbelt resultat – du uppmärksammar det starkare könet och får stöd från kvinnor. Allt detta gör att du kan bli ännu mer intressant, märkbar och inbjudande.

Var, verkar inte vara

Du kan säga, ”Är det inte mycket ära att ge din energi till alla?” Men det är just skillnaden i att vara solen och inte att synas för dem..

Om din inre styrka är så enorm att du utstrålar ljus för alla och inte delar upp människor i dåliga och goda, vackra – fula, förtjänade – värdelösa, så väcker det intresset för dig från de coolaste, mest framgångsrika männen. Och kvinnor ser helt enkelt inte poängen med avund, eftersom det är meningslöst att avundas solen för dess förmåga att värmas.

Om du tittar på kvinnorna runt dig med förakt och framför män skildrar du en katt som älskar husdjur, detta visar att du bara spelar en roll. Men allvarliga relationer bygger på uppriktighet och förtroende, det finns ingen plats för låtsas. Du måste arbeta med din kvinnlighet, förvandla din karaktär, vanor, världsbild.