Vad män verkligen tycker om relationer med skönheter

Nu, damer, ta av dig dina rosafärgade glasögon och möt sanningen!

Vi genomförde en undersökning bland män och fick reda på att de flesta män är rädda för att träffa vackra kvinnor. Enligt statistik föredrar 70% av männen, som väljer mellan en fantastisk skönhet och en tjej med genomsnittliga externa data, det andra alternativet. Låter orättvist, håller med?

Åh, om de bara visste hur mycket tid flickor tillbringar framför en spegel, i butiker, skönhetssalonger, gym – och allt för att behaga unga människor. Så det visar sig att allt är förgäves? En expert från Centret för sexuell utbildning och naturligtvis företrädarna för det starkare könet själva hjälper oss att svara på denna fråga..

Maxim Kim – 31 år, affärsman:

– Varför är vi rädda för vackra kvinnor? Inte alla män ställer sig denna fråga. Men 90% av oss möter det minst en gång i vårt liv.!

Det är ingen hemlighet att varje person är stolt på sitt sätt och vill se ett värt par bredvid honom! Men med tanke på alla dessa önskningar är vi ofta blyga när vi ser en vansinnigt vacker flicka och vågar inte prata med henne..

Av erfarenhet kommer jag att säga att när jag ser en sådan ”gudinna” framför mig, rusar flera frågor och korrespondenser genom mitt huvud på en gång: kanske har hon en pojkvän eller en man? Det kan inte vara så att en sådan skönhet är ensam! Kommer jag att kunna matcha den här nivån externt, ekonomiskt osv. Och i allmänhet, hur man närmar mig den? Uppenbarligen är hon mycket populär bland män som attackerar henne med uppmärksamhet varje dag, samtidigt som hon visar all kreativitet..

Dessa frågor är bara början, mer kommer! Som ett resultat driver vi oss in i formatet av osäkerhet och rädsla för att bli avvisade eller, ännu värre, ignoreras! Det är så svårt att höja självkänslan, det är lätt att tappa det! Och som försvarsmekanism börjar vi komma med ursäkter för oss själva att vi inte kommer att dra ekonomiskt, vi kommer ständigt att oroa oss för andra män med samma önskan – i allmänhet kommer vi inte att kunna matcha dess nivå helt! Efter att ha vägt alla för- och nackdelar beslutar vi att ignorera en möjlig källa till osäkerhet och en uppenbar förlust..

Vad kan jag säga, en man av natur borde vara en vinnare och, som praxis visar, inte alltid en erövrare! Det är därför det finns en åsikt att vi är rädda för vansinnigt vackra tjejer. Vi vill verkligen inte förlora!

Vsevolod Eremin – 29 år, journalist:

– Det här är ett problem för många män. Och dess främsta anledning är brist på självförtroende, i deras egna förmågor. De flesta ungdomar är patologiskt rädda för avstötning, och i fallet med en skönhet ökar dess sannolikhet betydligt.

Vem vill skada deras noggrant uppfostrade stolthet? När man tittar på en ganska långbenad (eller kortbenad, som har vad som smakar) kryper tanken in i mitt huvud: ”Tja, en sådan och en sådan stulen har verkligen någon snyggare, rikare, roligare, smartare (betona) mig!”

En osäker man är rädd för att se obestämbar bredvid en vacker flicka, han är rädd för att inte motsvara henne. Dessutom finns det en stark stereotyp att skönheter är ”vänner” uteslutande med oligarker och sannolikt inte vill se din odnushka i Bibirev. Samtidigt har sådana män inte bråttom att förändra sina liv för att bli mer attraktiva för skönheter. ”Så det här måste plocka ut din favorit smuts under dina naglar, och jag har sparat den i så många år! Måste du gå i fitness?! Hitta ett jobb? Tja, jag inte ”.

En annan stereotyp: ”Vacker, då dum.” Moder Natur kunde inte ha gett henne långa ögonfransar, elastiska bröst och Spinozas hjärna. I allmänhet finns det många anledningar. Även om detta problem inte är känt för mig, eftersom jag i 10 år nu har bott med den vackraste kvinnan. Och trots allt, vågade en gång träffas.

Mikhail Filatov – 35 år gammal, fotograf:

– Många män ser helt enkelt inte poängen med att träffa mycket vackra kvinnor, baserat på deras ekonomiska situation och kapacitet. När allt kommer omkring behöver en underbar kvinna något för att överraska och intressera sig positivt.

Människor gillar inte att bli avvisade, så de vill inte alltid försöka bekanta sig och förutsätter i förväg att resultatet inte kommer att krönas med framgång. Det visar sig att det enklaste sättet är att använda dejtingsajter, det är inte skrämmande att skickas hit, och tjejerna är oftast redan fria från relationer och redo för dialog.

Expertsexolog är i allmänhet överens med män.