8 tecken på att du dejtar en dålig kille

Naturligtvis vill vi alla ha stor och ren kärlek. Men hur ska man förstå att han är den? Hur man gör rätt val och inte misstas?

Visst känner alla den känslan när du precis börjar ett förhållande och fortfarande inte kan avgöra om drömmen är framför dig eller en annan skurk som kommer att bryta ditt hjärta. För att förenkla uppgiften och minimera konsekvenserna (om det plötsligt visar sig vara långt ifrån idealiskt) har vi sammanställt flera punkter som gör det tydligt att du har ett inte särskilt bra alternativ..

1. Han ignorerar dina samtal och meddelanden

Naturligtvis behöver han inte ha kontakt i 24 timmar, men om han inte kommer i kontakt på en dag, två eller till och med tre, men samtidigt kommunicerar med vänner flera gånger om dagen, så har han tydligen viktigare och intressantare andra affärer än du.

2. Han värdesätter sig själv och sitt utseende mer än du

Han ägnar mer uppmärksamhet åt sitt utseende än dig. Nej, han är naturligtvis smickrad att det finns en sådan skönhet bredvid honom, och han lyckades till och med att skryta med dina foton till vänner, men det är allt. Han är mer intresserad av hur han ser ut och vad andra tycker om honom (mer exakt, vilket intryck han gjorde på dem).

3. Han tillåter sig att förolämpa dig

Om han går för långt inte bara i en-mot-en-kommunikation utan tillåter honom att släppa skadliga skämt i din riktning och offentligt, bör du definitivt hålla dig borta från den här personen. När allt kommer omkring kommer få människor att gilla det när de hela tiden försöker skada eller förödmjuka honom.

4. Han är inte redo att ta ansvar

Han skulle hellre inte fatta beslut alls än att sedan ta rap för sina jambs. Därför kommer han att helt anförtro dig viktiga frågor, men då kommer han också att uttrycka sin ”phi” om något plötsligt går fel. Dessutom är en sådan person opålitlig och varje gång du plötsligt behöver hans stöd kommer han att försvinna från ditt synfält..

5. Han kan bara tala, men inte agera

Döm efter handlingar, inte genom ord. När allt kommer omkring kan nästan alla prata vackert, men inte alla kommer till avgörande handling. Och om du stöter på en annan ”berättare”, bör du springa ifrån honom utan att se tillbaka.

6. Du investerar mer i förhållandet än han gör

Det har länge varit känt att relationer är arbete. Och vad de kommer att bli i slutändan beror på båda parter. Men tänk om det här är ett ensidigt spel och du behöver det mer än honom? Experter säger att i det här fallet kommer romantiken att sluta snabbare än du förväntar dig..

7. Han är oförmögen att visa medkänsla och omtanke

På senare tid har kvinnor alltför ofta ropat om sin oberoende och till slut kom de fram till att män bara slutade bry sig. Det verkar för dem som damerna inte behöver sympati, de kan stå upp för sig själva. Men det är naturligtvis inte så, och det finns verkligen sådana ögonblick när du vill bli kramad, eller ännu bättre – tas på armarna. Men om din man inte bryr sig om vad som händer i din själ, och du inte får ett kärleksfullt ord från honom heller, tänk på om du behöver den här personen.

8. Han är inte redo att erkänna sina misstag.

Och han tänker inte heller på att be om ursäkt för sina misstag. Han vet bara inte hur. Och han anser inte att det är nödvändigt att be om förlåtelse, för han känner sig inte skyldig. Naturligtvis är vi inte alla perfekta, men erkänner för dig själv ärligt om du är redo att uthärda de ständiga misstagen hos din valda.?