Man, du gör mig förbannad!

Jag vet inte ens om det finns idealiska män. På vissa sätt – ja, men i resten – kom igen! Det är omöjligt för någon att uppfylla våra krav helt och hållet, såvida vi inte anställer personen för att arbeta. Ändå måste du komma överens med individuella fenomen i beteende och karaktär. Vad är oftast irriterande hos män, vi flickor? Vi genomförde en undersökning om kvinnoforum och identifierade de mest populära manliga dåliga vanorna.

1. De kastar saker över hela huset

Detta är den första raden i diagrammen för manliga brister. Så snart en man börjar i huset är alla fria hörn och ytor fyllda med spår av hans närvaro, även om han kom till dig med en gaffel. Och ärligt talat är de ökända strumporna bara hälften av besväret. En begagnad näsduk, kastad på ett toalettbord, godisförpackningar, fåtöljer i hemlighet fyllda under sätet, bärs underbyxor i en bokhylla – allt detta är attribut för ett lyckligt liv med en man. Men bli inte avskräckta, de är inte skadade. Vissa forskare tror att detta är hur män markerar sitt territorium..

2. De tvättar inte disken.

Det verkar som mödrar undervisar alla i barndomen: åt – tar bort. Sätt åtminstone den smutsiga plattan i diskbänken. Men om modern fortfarande på något sätt behöver lyda, är frun inte nödvändig. Och i stället för att se hemma en överraskning i form av en romantisk middag (åtminstone bara middag) efter en lång dag på jobbet, observerar vi vanligtvis ett berg av otvättade rätter. Naturligtvis hade han ingen tid. Trodde du att han var lat? Nej och nej igen! ”Älskling, är du trött? Tja, vila, DAN HJÄLPER DU. ” Naturligtvis är detta ett sådant privilegium.

3. De spenderar mycket tid på att spela dataspel

Spel är heliga för dem. En gång slogs min man med någon sak där det var nödvändigt att flyga ett flygplan. Och allt skulle vara bra, jag skulle ha lidit till slutet av alla oräkneliga nivåer. Men hela åtgärden åtföljdes av sådana selektiva förbannelser att jag inte orkade det och begick heliga rättigheter – jag raderade spelet helt från datorn. Åh, vad hände! Först var jag tvungen att lyssna på allt om mig själv. Och sedan blev han tyst i två dagar. Men jag bestämde mig för att inte dra mig tillbaka eller omvända mig, så jag tål den emotionella blockaden för framtida segrar. Och inte förgäves – min man spelar inte längre dataspel. Rättvist!

Lyckligtvis var han tillräcklig och jag insåg med tiden att familjelivet är viktigare än virtuella strider. Ändå var det ett riskabelt sätt från min sida, medger jag. Kan bara adopteras om du vet med säkerhet att ingen och ingenting kommer att drabbas av det.

4. De beter sig ociviliserade när de besöker.

Området här är så stort att du kan lista det oändligt. Självklart lärde sig inte alla grunderna i etikett. Men kan du åtminstone tala en halv ton tystare och försöka skratta utan att grymma? Och den här mästaren … Mamma kära! Är det nödvändigt att visa alla ”hav av produkter” i munnen??!

Här kom du med honom till någons födelsedag, till exempel. Det är särskilt fantastiskt om ni träffades för första gången, nu får ni reda på allt om honom. Att tippa för högt med skedar och gafflar är dåligt. Han satte en missnöjd blick, som om han inte gillade allt, och att försöka lämna är hemskt. En man försöker för aktivt att uppmärksamma andra gäster till sin person, jagar dumma skämt – låt mig gå under bordet, jag kommer att sitta där tyst för att inte brinna ut av skam.

5. De beter sig konstigt i sängen.

Det finns individer som inte bara fysiskt markerar sitt territorium, men de måste fortfarande bekräfta detta högt varje gång. För kvinnor är sex en intim process, och för män är det självbekräftelse. Låt alla grannar veta hur bra din säng är..

Ibland säger män ovanliga eller till och med obscena ord under sex. Jag vet inte ens vad det är kopplat till, men detta faktum registreras.

Men framför allt irriteras kvinnor av mäns okänslighet när allt är över: gjorde jobbet – och på sidan. Och prata?

6. De har varit på toaletten för länge

En del av dem läser böcker och tidningar där – ingen annanstans. Vissa människor gör korsord. Förmodligen tänker det bättre där. Intressant, vad händer om forskare redan har identifierat ett mönster mellan ansträngningarna, så att säga, vid produktionen av människokroppen och koncentrationen av hjärnaktivitet. Då kan toalettmöten vara ganska förståeliga och motiverade. Du förstår, en annan Einstein kommer att dyka upp för världen.

7. De är ivrig sportfans

Fuh, jag hade tur här – min man är inte ett fan. Jag kan inte ens föreställa mig hur jag skulle ha bekämpat denna besatthet. Förmodligen skulle tv-kabeln behöva klippas. Det här är en mardröm, de reagerar inte på någonting under sina matcher, även om du dansar naken framför dem. Du kommer också att få en skäl för att stänga skärmen, det vore bättre om du tog med öl. I allmänhet sympatiserar jag uppriktigt med följeslagarna till brinnande sportfans. Kanske försöka få honom ut på en springa tillsammans? Det vill säga att rikta fanatismen i en annan riktning.

8. De viker inte i transporten

Utanför fönstret är en underbar utsikt. Och det blir mer och mer underbart med fyllningen av bussen med människor. Och spelet online poker måste verkligen äga rum i spårvagnen. Det finns också ett trick – att sova eller låtsas somna, bara inte möta en kvinnas ögon, speciellt om hon är med en tung väska eller är gravid. Kom igen, vi kommer att stå. Det stämmer – platserna måste ges till gamla, sjuka och handikappade. Och vi är skönheter, inget gör ont för oss. Sit-sit.